Mis Gibi Kurabiye Kokusu: Biscotti
Gluten içermeyen nefis tada! Biscotti kurabiye lezzetini denediniz mi? İçerdiği bitkisel yağlar, yumurta, mısır nişastası ve pirinç unu malzemelerini hiç bu kadar uyumlu görmediğinizi düşünüyoruz. Anne eli lezzetinde, özenle hazırlanan Biscotti ürünleri; bademli-kayısılı ve fındıklı-çikolatalı olarak iki farklı paket seçeneği ile beğeninize sunuyoruz.
tada! Biscotti ürünlerinde hassasiyeti olanları düşünerek gluten kullanmıyoruz. Kıtır kıtır bir atıştırmalık olan Biscotti içeriğine, lezzetli kuruyemişler ekliyoruz. Ayrıca Biscotti karışımında içme suyu kullanıyoruz. Dilerseniz kamp ve gezilerinizde, darbelere dayanıklı özel paketlerde sunulan, tada! Biscotti atıştırmalıklarını götürebilir, sevdiklerinize de ikram edebilirsiniz. Glutensiz ve lezzetli bir atıştırmalık arıyorsanız, tada! Biscotti tam sizlik!
tada! Biscotti Paket İçeriğinde Neler Var?
tada! Biscotti paketini açtığınızda hemen kayısı-badem veya fındık-çikolata birlikteliğinin kokusu iştahınızı kabartır. Bu leziz kokunun kaynağı kullanılan doğal malzemelerdir. Daha sonra atıştırmalık minik Biscotti kurabiyeleri sizleri karşılar. Nefis Biscotti kurabiyeleri tatmadan önce güzel bir çay demleyerek lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.
Çay Saatlerini Renklendirecek Diğer Kurabiye Önerimiz
tada! Biscotti şahane bir çay saati ikramlığı ancak dilerseniz yanına da tadına bakanların tarifinize ortak olmak isteyeceği, hem göze hem de mideye hitap eden leopar desenli kurabiyeyi ekleyebilirsiniz. Leopar desenli kurabiye için gerekli malzemeler ise şöyle:
• 150 gram tereyağı
• 1 adet yumurta
• 1,5 su bardağı pudra şekeri (evde pudra şekeri yoksa, 1 su bardağı pudra şekeri yerine 2 su bardağı toz şeker kullanılabilir.)
• ½ su bardağı buğday veya mısır nişastası
• 3 yemek kaşığı silme kakao
• 1 paket vanilya tozu
• 3 veya 4 su bardağı un
• 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
Leopar Kurabiye Yapılışı:
• Kakao haricindeki tüm malzemeleri yoğuruyoruz.
• Hamuru üç eşit parçaya bölüyoruz ve kakao tozunu iki parçaya farklı miktarlarda ekleyerek karıştırıyoruz.
• Beyaz olan parçayı merdane yardımıyla açıyoruz. diğer iki farklı renkteki hamurdan parmak genişliğinde yuvarlak parçalar oluşturuyoruz.
• Beyaz hamur üstüne bu parçaları yapıştırdıktan sonra, su bardağı yardımıyla eşit yuvarlak parçalar elde ediyoruz.
• 180 derece fırında 20 dakika pişirdikten sonra kurabiyemiz hazır. Afiyet olsun.