Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri No ambalajın arka yüzündeki pencerenin içerisinde yazmaktadır. Telefonunuzu ilgili kısma dik olarak tutarak ürünün Son Tüketim Tarihi ve Parti Seri Numarasını okutabilirsiniz.
Baton ekmek(%50)[Buğday unu(gluten), içme suyu, şeker, bitkisel yağlar[değişen miktarlarda palm, pamuk, kanola, ayçiçek)],su tuz, emülgatörler(bitkisel yağ asitlerinin mono-digliseritleri,lesitinler(ayçiçek, soya)), koruyucu(potasyum sorbat), asitliği düzenleyici(sitrik asit), aroma verici(tereyağı), vitaminler(A-D), renklendirici(beta karoten)], maya, tuz, buğday gluteni, emülgatör(sodyum stearol-2-laktilat), kıvam artırıcı(guar gam), antioksidanlar(askorbik asit, laktik asit), koruyucu(sodyum asetat)], piliç salam(%23) [piliç eti, baharat karışımı, ayçiçek yağı, patates nişastası, tuz, içme suyu, kıvam artırıcı(karragenan), doğal aroma verici(tütsü), sarımsak, stabilizatörler(pentasodyum trifosfat, sodyum polifosfat), antioksidan(sodyum askorbat), koruyucu(sodyum nitrit), soya proteini, süt proteini], labne sos[labne peyniri(pastorize inek sütü, pastörize inek sütü kreması, yoğurt kültürü, tuz), mayonez[içme suyu, bitkisel sıvı yağ(ayçiçek), beyaz sirke, modifiye mısır nişastası, şeker, yumurta, tuz, koruyucular(potasyum sorbat, sodyum benzoat), antioksidan(EDTA)], yoğurt, peynir altı suyu tozu)], kaşar peyniri(%11,5) [pastörize inek sütü, tuz, peynir mayası ve peynir kültürü, stabilizatör (kalsiyum klorür), koruyucu(potasyum sorbat)].
Sunulan besin değerleri ortalama değerlerdir.
Alerjen Uyarısı: Gluten, soya, yumurta, süt ve süt ürünleri içerir. İz miktarda hardal, sülfit ve susam içerebilir.
Direkt güneş ışığından koruyunuz.
Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
Hasar görmüş ürünleri tüketmeyiniz.
ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS 18001 ve Helal Gıda Belgeli tesisimizde üretilmiştir. Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur.
İşletme Kayıt No: TR-41-K-000090
Görüş ve önerileriniz için tada tüketici hattı 444 37 52