Humus+Zahter=Lezzet

 Kategori: Tarifler

Humus ve zahter… Birbirine çok yakışan bu ikilinin kullanıldığı pratik bir tarifle sade humusu bambaşka bir şeye dönüştürün.

Fırınlanmış Domatesli Humus

Malzemeler

  • Yarım kilo çeri domates
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı zahter
  • 3 paket ta!da! Humus

 

Servis için: Havuç, salatalık, turp, kuşkonmaz gibi taze sebzeler

Hazırlanışı

  • Fırınızı 200 dereceye ısıtın.
  • Domatesleri dörde bölün. Bir kasede zeytinyağı ve zahterle iyice karıştırın.
  • Pişirme kağıdı koyduğunuz tepsinin üzerine domatesleri dökün ve yaklaşık 20-30 dakika önceden ısınmış fırında pişirin.
  • Servis için humusları bir kasede birleştirin, üzerine zahterli domatesleri koyun. Kaseyi geniş ve düz bir tabağın ortasına yerleştirin. Kenarlara humusa batırarak yemek üzere soyulup dilimlenmiş taze sebzeleri koyarak servis edin.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Kodu okuyamıyorsanız, yeni kod isteyin. captcha txt
0
0

Arama yapmak için yazın ve ENTER tuşuna basın

Facebook
Twitter
Instagram
Salataların En Ünlüsü: Sezar SalataTavuklu Fettuccine Makarna